reklama 11D

Hvězdy první červencové soboty: Hentšel, Tretera, Příhodová a Nesvačil

ikonka

V sobotu 4. 7. upínali fanoušci domácího skokového sportu pozornost k dalšímu kolu Českého skokového poháru ve Frenštátu pod Radhoštěm a Chuchle Arena Tour II, ve Vrchovanech mají za sebou účastníci Zlaté podkovy drezury a závodilo se i v Kladrubech.
04.07.2020 21:15  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Generálku před Velkou cenou Frenštátu vyhrál Marek Hentšel

 

Na start sobotního dvouhvězdového ST v rámci dalšího kola Českého skokového poháru ve Frenštátu pod Radhoštěm se postavilo celkem osmnáct dvojic. Do rozeskakování se probojovaly pouze pět z nich, nejlepší byl Marek Hentšel s Censorem před Kateřinou Kubrickou v sedle Lentilky a Michalem Žáke s koněm Floris.
 
Finále Amateur Tour ovládla Pavla Benešová na koni Féé, druhá příčka připadla Liboru Stuchlému s Caty Catangou-O, třetí pak Barboře Ryčovské a Novele.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
 

Drezura Zlaté podkovy se nejvíce povedla Lucii Příhodové

 

Po drezurách je ve vedení Zlaté podkovy Lucie Příhodová a Cry Boy s výsledkem 67,84 procenta před Adélou Svobodovou s Double Clear SL a Barborou Polákovou s Rebelem. Nejlepší drezurní úlohu v rámci Stříbrné podkovy předvedla Barbora Vaňková v sedle Riviery.
 
V neděli jsou na programu skokové zkoušky a terénní zkoušky nižších soutěží, další pokračování bude pak v pondělí.
 
Průběžné výsledky můžete sledovat ZDE.
 
Fotogalerie ze Zlaté podkovy poskytl Marcel Runštuk
 
 

Sobotní vrchol v Chuchle Arena Praha ovládl Vladimír Tretera

 

Nejvyšší soutěží sobotní Chuchle Arena Tour II bylo dvouhvězdové ST na čas, které dokončili bez jediného trestného bodu na kontě pouze čtyři koně, dva z nich druhého Massima Rocca VLS a čtvrtého Larga, vedl Marek Klus. Třetí příčku obsadil Josef Kincl a G-Pleasure D.D., avšak vítězství získal ve velmi suverénním čase Vladimír Tretera.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

V souboji kladrubských čtyřspřeží byl nejlepší Jiří Nesvačil

 

V sobotu 4. července se v Národním hřebčíně v Kladrubech nad Labem konaly jednodenní závody spřežení. V kombinované soutěži čtyřspřeží se předvedli tři domácí kočáry, vítězství připadlo jednoznačně Jiřímu Nesvačilovi jun., ten vyhrál rovněž nejpočetnější kategorii dvojspřeží, jednospřeží ovládl Karel Nývlt.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE