reklama 11D

Mencke a Hábová zářily ve Zduchovicích, Kurka a Soukup v Čakovičkách

ikonka

Poslední červnový víkend přinesl více než čtyři stovky startů při drezurních závodech ve Zduchovicích, jichž se účastnila rovněž Libuše Mencke, která již několik let žije v Německu, ale také první letošní vozatajské kolo seriálu Zlatá podkova.
29.06.2020 20:45  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Při zduchovických drezurách se dařilo Libuši Mencke a Tereze Hábové

 

Od pátku 26. do neděle 28. června patřil jezdecký areál ve Zduchovicích drezurám. Během mítinku se ve třicítce úloh předvedlo přes čtyři stovky startů, a to až do úrovně Grand Prix. Závodit do své domoviny přijela také Libuše Mencke, která již několik let žije se svou rodinou v Německu.
 
V páteční úloze IM II předvedla nejlepší výkon Tereza Hábová v sedle Jamese Bonda - společně obdrželi hodnocení 66,716 procent. Jen o desetinu procenta nižší hodnocení získala tato dvojice také v sobotní IM II, díky čemuž jim připadla druhá příčka. Vítězství v sobotní IM II i nedělní Grand Prix vybojovala suverénně Libuše Mencke s valachem Syrio s 68,235 a 66,485 procenty.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

Zlatá podkova v Čakovičkách patřila Pospíšilové, Kurkovi a Soukupovi

 

Tradiční seriál Zlatá podkova má za sebou letošní první kolo spřežení, které se uskutečnilo ve dnech 27. až 28. června v Čakovičkách, a během tohoto víkendu se v Čakovičkách představilo více než čtyřicet spřežení. 
 
Mezi čtyřmi dvojspřežími pony vyhrála o necelý bod Monika Pospíšilová, v nejpočetnější kategorii jednospřeží si mezi sedmnácti přihlášených udržel nejlepší pozici Libor Kurka a prvenství mezi dvojspřežími obhájil i po maratonu Alexandr Soukup.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Fotogalerii ze Zlaté podkovy poskytl Milan Kopecký
 

Vítězkou královického S se stala Ema Kozáková a Čikon

 

V sobotu 27. června se v jezdeckém areálu v Královicích uskutečnilo další z kol amatérské série Paragan Jump Tour. Nejvyšší soutěží dne byl handicap na výškách 125 a 130 centimetrů, v němž odstartovala dvacítka koní. Jediný bezchybný výkon předvedla Ema Kozáková na koni Čikor.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE