reklama 11D

Prague Lions jsou v Šanghaji průběžně třetí. Bezchybných je pět týmů

ikonka

V sobotu 4. května se v čínské Šanghaji jelo první kolo čtvrtého mítinku parkurové Global Champions League. Na překážkách do 160 centimetrů se dařilo týmu Prague Lions, který tentokrát reprezentovali Marc Houtzager a Niels Bruynseels.
04.05.2019 10:39  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Zástupci patnácti týmů se v sobotu 4. května postavili na start prvního kola Global Champions League a utkali se na parkuru s překážkami vysokými do 160 centimetrů. Na seznamu účastníků chyběli reprezentanti London Knights. 
 
Z členů Prague Lions se nejlépe předvedl Niels Bruynseels v sedle desetiletého Delux van T & L, když náročný parkur dokončil s nulou celkově jedenáctý. Podobného výkonu dosáhl také nováček v týmu Marc Houtzager s dvanáctiletým valachem Sterrehof's Calimero. 
 
Další nová posila Pražských lvů, Marco Kutscher, startoval na koni Chades Of Blue a předvedl rovněž velmi dobrý výkon, bohužel s jednou smolnou chybou v druhé půlce parkuru. Tato dvojice však startovala jen v rámci kvalifikace jednotlivců do Grand Prix, a tak bodové konto pražského celku nebylo zatíženo žádným trestným bodem. 
 
Výsledky Bruynseelse a Houtzagera zajistily Pražským lvům průběžně třetí místo. Ve vedení jsou zatím Monaco Aces, druhý je tým Valkenswaard United a bez penalizace postupují do nedělního druhého kola ještě Hamburg Giants a Paris Panthers. Vrcholná část týmové soutěže začne v 7.15 hodin středoevropského letního času. 
 
Vítězem soutěže jednotlivců, jež byla kvalifikací do Grand Prix LGCT, se stal teprve šestadvacetiletý Švýcar Martin Fuchs v sedle Chaplina. Kurzem italského stavitele Uliana Vezzani prokličkoval velmi rychle a bezchybně a byl o necelou desetinu sekundy rychlejší než druhý Christian Kukuk a Lacasino.
 
Kompletní informace o Global Champions najdete na adrese www.gcglobalchampions.com
 
Foto Stefano Grasso/LGCT




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE