reklama 11D

Global Champions Tour a GCL 2022 zahájí v březnu v katarském Al Shaqab

ikonka

Parkurová série Global Champions Tour 2022 společně s ligou týmů GCL odstartuje v Dauhá. Longines Arena v Al Shaqab bude nejlepší světové jezdce a koně hostit od 3. do 5. března. Vše vyvrcholí o více jak osm měsíců později v pražské O2 areně.
25.01.2022 15:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Kultovní Longines Arena v Al Shaqab opět poskytne perfektní zázemí pro velkolepé zahájení světové parkurové série Longines Global Champions Tour a Global Champions League 2022. První zastávka v katarském Dauhá je naplánovaná na termín od 3. do 5. března.

Pořadatelé oznámili, že vstupenky na tento mítink jsou již v prodeji. Fanoušci jezdectví budou moci sledovat již tradičně vzrušující podívanou, při níž budou přidělovány v rámci dvoukolové soutěže první body do seriálu týmů. V sobotu 5. března se také dozvíme také jméno prvního šťastlivce, který vítězstvím v Grand Prix LGCT získá kromě štědré finanční dotace i první zlatou vstupenku do Longines Global Champions Tour Super Grand Prix během GC Prague Playoffs. 

„Areál Al Shaqab je jedinečný. Nejen, že je krásný, je také dobře promyšlený a přátelský ke koním. Je to fantastické místo pro provozování našeho sportu na nejvyšší úrovni a každý rok pořadatelský tým přichystá něco nového, jak pro jezdce, tak i pro veřejnost a všechny zúčastněné,“ konstatoval majitel série Global Champions Jan Tops.

Letošní ročník LGCT a GCL zavede jezdce a koně do 19 úžasných míst po celém světě, počínaje zahájením sezony šampionátu v Dauhá přes další známé metropole, jimiž jsou například Madrid, Paříž, Londýn, Řím, Šanghaj nebo již zmíněná Praha. Galashow světového parkuru proběhne v pražské O2 areně od 17. do 20. listopadu.

Zdroj: tisková informace Global Champions
Foto: Stefano Grasso / LGCT

 

Láká vás podívat se osobně na některé zahraniční kolo Global Champions 2022?

celkem hlasů: 40

Hlasování skončilo.

Ano 39 / 97.5%
Ne 1 / 2.5%



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE