reklama 11B

Fotogalerie: Prvenství si v Humpolci držel od začátku do konce Pokorný

ikonka

Seriál Zlatá podkova má za sebou letošní třetí kvalifikační kolo ve všestrannosti, které se uskutečnilo na závodišti v Humpolci od 17. do 19. července. Od prvního dne si vedoucí pozici držel Robert Pokorný v sedle sedmiletého valacha Quantos Mer.
20.07.2020 19:45  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

Třetí a letos poslední kvalifikační kolo všestrannosti před finále tradičního seriálu Zlatá podkova se uskutečnilo ve dnech 17. až 19. července v Humpolci. Na start hlavní soutěže se postavilo celkem šestnáct dvojic a vedení se hned po drezurách ujal Robert Pokorný se sedmiletým valachem Quantos Mer. Jeho pozici se nepodařilo nikomu ohrozit ani v průběhu dalších dvou zkoušek, a tak se dvojice mohla radovat z celkového vítězství s výsledkem 29,75 trestného bodu. Necelých šest bodů na něj ztrácel druhý Patrik Sukdolák s koněm Qaid, třetí příčku získal Jan Holec a Tasznik.
 
Vítězství v nejobsazenější soutěži Stříbrná podkova oslavila z téměř čtyřicítky startujících Natalia Tarabini s koněm Ryko, Bronzovou podkovu ovládl Matěj Kudrhalt a Alba.
 

ČTĚTE TAKÉ: Natalia Tarabini: Ryko pro mě byl nezajímavý, ale nakonec si mě získal

 

Fotogalerii od Marcela Runštuka si můžete prohlédnout výše.

 

Kompletní výsledky najdete ZDE.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE