reklama 11B

Flashback Prague Playoffs: Připomeňte si artistickou show v O2 areně

ikonka

Čas běží jako voda. Od startu druhého ročníku parkurové Global Champions Prague Playoffs v O2 areně uběhlo již pět měsíců a do toho třetího jich schází jen sedm. Líbila se vám loňská artistická show? Pojďte si jí připomenout na videozáznamu!
19.04.2020 19:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B


Hlavním soutěžím během mítinku Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně předcházela každý den akce poutavá artistická show. 

Tým režiséra Michala Cabana, který za její přípravou stojí, připravil půlhodinový sestřih. Máte tak skvělou možnost si prostřednictvím videozáznamu připomenout tuto nesportovní, ale neméně poutavou, část galashow světového parkuru v Praze. 

Video najdete na YouTube kanálu Prague Playoffs – viz ODKAZ

 

 

Ilustrační foto David Horváth / CET




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE