reklama 11B

Ferrero investuje čtyři miliony eur do jezdecké školy nedaleko Bruselu

ikonka

Majitel Nutelly, sladkostí Tic Tac, čokolády Kinder, ale také pralinek Ferrero Rocher a Mon Chérie – Giovanni Ferrero – investoval čtyři miliony eur do prestižního jezdeckého střediska a školy La Chevalerie nedaleko Bruselu.
11.01.2021 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Web De rijkste Belgen začátkem ledna informoval, že Giovanni Ferrero, který je s aktivy v hodnotě 31 miliard dolarů je nejbohatším Italem, investoval čtyři miliony eur do jezdeckého centra a jezdecké školy La Chevalerie u belgického Bruselu. Nachází se na okraji Forêt de Soignes, zhruba dva kilometry od jeho prostorné vily v Sint-Genesius-Rode, kde Ferrero žije.
 
Jezdecký komplex nabízí svým členům dvě venkovní arény o rozměrech 100 x 50 metrů a 40 x 20 metrů a velkou jezdeckou halu s plochou 80 x 30 metrů. V areálu se nachází více než 100 boxů, solárium pro koně, koňské sprchy s teplou a studenou vodou a kruhová jízdárna. To vše doplňují konferenční prostory a zázemí pro catering. 
 

PSALI JSME: Gatoucha van't Roosakker vydražena za 570 tisíc eur do České republiky

 
Jezdecké centrum La Chevalerie se specializuje na výuku jízdy na koni. Giovanni Ferrero navýšil kapitál společnosti o 4,1 milionu eur na 5,2 milionu. 
 
Zdroj: derijkstebelgen.be
Foto: lachevalerie.be



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE