reklama 11B

Fencee: možnosti ovládání elektrických ohradníků pro koně na dálku

ikonka

/PR článek/ Pokrok v technologickém vývoji české značky fencee usnadňuje farmářům a chovatelům koní práci a šetří jim tak spoustu času. Možností ovládání generátorů na dálku je několik. Pojďme se na ně společně podívat.
08.07.2021 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Pokrok v technologickém vývoji české značky fencee usnadňuje farmářům a chovatelům koní práci a šetří jim tak spoustu času.
 
 

Na jakém principu funguje dálkové ovládání elektrických ohradníků?

Pod značkou fencee se již řadu let vyvíjí špičkové kompletní systémy pro monitorování a ovládání elektrických ohradníků na dálku. Generátory pro elektrické ohradníky s jedinečnou RF technologii fungují na základě bezplatné radiové frekvence. Celý systém tak funguje bez SIM karet a odpadnou vám tím pádem další poplatky navíc. S chytrými kombinovanými generátory s RF technologii můžete ovládat ohrady na dálku až 10 km. S externí anténou se poté tato vzdálenost navyšuje až na 30 km. Tyto generátory elektrických ohradníků s možností dálkového ovládání jsou navíc vhodné jak pro krátké, střední, tak i dlouhé ohrady.
 
 

Jaké jsou možnosti ovládání elektrických ohradníků na dálku?

Při výběru ovládání vašich elektrických ohradníků pro koně na dálku máte tři možnosti:
 
1. RF generátor s dálkovým ovladačem: Pro snadné ovládání vašich ohrad pro koně v okolí domova nebo farmy můžete použít RF generátor s dálkovým ovladačem. Usnadníte si tak ovládání ohrady na dálku tímto nejjednodušším způsobem.
 
2. RF generátor s využitím centrálního zařízení FENCE GATEWAY GW10: Centrální zařízení FENCE GATEWAY GW10 rozšiřuje možnosti ovládání RF generátorů o kousek dál. Doma máte tak pohodlně a přehledně k dispozici veškerá data prostřednictvím gateway a zároveň v terénu můžete stále použít svůj dálkový ovladač. Přes zařízení gateway můžete ovládat až 6 zařízení.
 
3. RF generátory a aplikace fencee Cloud ve vašich mobilech: Pro nejnáročnější uživatele má poté fencee připravenou celosvětově zcela unikátní technologii chytré farmy, která vám umožní ohrady ovládat a monitorovat odkudkoliv na světě. Pro sestavu moderní chytré farmy budete potřebovat centrální zařízení FENCE WiFi GATEWAY GW100 a RF generátor elektrického ohradníku. Centrální zařízení tzv. gateway je totiž v této konfiguraci připojena k internetu a data, která sbírá z připojených zařízení posílá do tzv. cloudu. Cloud je bezpečné místo na internetu, přes které díky bezplatné aplikaci fencee Cloud můžete vaše ohrady pohodlně a přehledně ovládat a monitorovat bez omezení. Potřebujete jen připojení k internetu a mobilní telefon nebo počítač. Přes centrální zařízení FENCE WiFi GATEWAY GW100 můžete ovládat až 12 zařízení.
 
 

Získejte ještě větší kontrolu nad ohradami s kontrolními monitory

Pro ohrady, které se nachází v obtížném terénu, jsou zatížené vegetací či vedou třeba přes vodní toky, využijte možnost připojení monitorovacího zařízení Monitor MX10. V kombinaci s RF generátory a centrálním zařízením gateway tak máte možnost kromě samotného ovládání zdroje také navíc vzdáleně monitorovat všechna kritická místa ohradníku.
 
Pokud máte další dotazy nebo potřebujete poradit, jaký generátor je pro vás vhodný, neváhejte se obrátit na technické oddělení. fencee výrobce elektrických ohradníků
www.fencee.cz / info@fencee.cz
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE