reklama 11D

Moderní farma fencee: Ovládání ohradníků na dálku přichází z Česka

ikonka

/PR článek/ Chcete chránit svá zvířata, úrodu nebo pozemky? Díky českému výrobci generátorů pro elektrické ohradníky fencee nyní můžete mít své ohrady pod kontrolou odkudkoliv na světě. Jak technologie funguje? Jaké jsou její výhody?
23.04.2021 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Chcete chránit svá zvířata, úrodu nebo pozemky? Díky českému výrobci generátorů pro elektrické ohradníky fencee nyní můžete mít své ohrady pod kontrolou odkudkoliv na světě.
 
 
Jak funguje tato jedinečná technologie?
 
Český výrobce generátorů fencee již v minulosti uvedl na trh chytré řešení ovládání a monitoringu ohrad. Systém moderní chytré farmy fencee doposud fungoval pomocí rádiového přenosu až na vzdálenost 30 km. Nyní firma přichází se světově revolučním řešením. Ohrady můžete odteď ovládat a monitorovat pohodlně z mobilního telefonu přes aplikaci fencee Cloud nebo z webového rozhraní a to odkudkoliv na světě. Prostřednictvím centrálního zařízení gateway, které je připojeno přes Wi-Fi na internet, lze pak snadno nastavit a ovládat jednotlivé generátory a kontrolní monitory ohrady. 
 
 
Které generátory podporují možnost ovládání ohradníků na dálku?
 
Revoluční technologii ovládání ohrad na dálku pomocí cloudu, což je zabezpečené místo na internetu přes které spolu komunikují jednotlivá zařízení, podporuje především zcela nově vyvinutá řada generátorů. Jedná se o vysoce výkonné generátory fencee energy DUO RF EDX s výkonem 8 - 15 J. Tato nová generace kombinovaných generátorů je vhodná pro velmi dlouhé a vegetací zatížené ohrady. Zároveň jsou určeny pro všechna zvířata včetně mláďat. Speciální svorka umožňuje totiž výstupní impulsy snížit přibližně na polovinu výkonu. Tato řada generátorů tak skvěle poslouží nejen k ochraně zvířat, ale také úrody a pozemků před škůdci. Přes cloud lze rovněž ovládat již dříve vyvinuté kombinované generátory fencee power DUO RF PDX s výkonem až 1 - 7 J. Díky monitorům, které lze také k této unikátní technologii připojit, máte pod kontrolou všechna kritická místa, kde je potřeba hlídat napětí. Kontrolní Monitor MX10 měří napětí ohrady a data posílá do centrální gateway.  Ovládací a monitorovací centrální zařízení FENCE WiFi GATEWAY GW100 sbírá data ze spárovaných generátorů a monitorů a případný alarm okamžitě zašle na váš telefon a e-mail. 
 
 
Jaké výhody vám revoluční chytrá farma fencee přináší?
 
Všechna zařízení chytré farmy přehledně kontrolujete a ovládáte z telefonu nebo webu. Generátory můžete na dálku například vypínat a zapínat, regulovat jejich výkon, kontrolovat napětí a hodnoty uzemnění ohrady.  „O případném problému se dozvíte ihned v mobilu. Díky monitoru můžete vyrazit na konkrétní místo, dálkově vypnout generátor a urychleně řešit problém”, říká o novém fencee Cloudu majitel firmy Jiří Novák. Nové řešení ovládání ohrad pomocí cloudu tak šetří maximálně váš čas a náklady, neboť již nemusíte ohrady obcházet a nepotřebujete žádné SIM karty.
 
Pokud máte další dotazy nebo potřebujete poradit, jaký generátor je pro vás vhodný, neváhejte se obrátit na technické oddělení fencee. Více o moderní farmě se dozvíte ZDE.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE