reklama 11C

Farma Ptýrov je na prodej. V dubnu se tam otevře nová moderní stáj

ikonka

Farmu Ptýrov čekají v roce 2021 velké změny. „Po dvaceti letech budování a provozování Farmy Ptýrov jsem došel k rozhodnutí, že areál změní majitele nebo umožním vstup strategického partnera do společnosti,“ prozradil Vladimír Bednář.
27.03.2021 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jezdecký areál nedaleko Mnichova Hradiště zaznamenal v uplynulých měsících personální změny. „Počátkem února posílila náš tým Tereza Mücková. Od dubna se stabilizovala její pozice v roli zástupce vedoucího provozu koní, jezdkyně našich koní jak v tréninku, tak na závodech a dále je k dispozici pro výcvik dalších koní a jezdců,“ prozradil redakci Jezdci.cz majitel Farmy Ptýrov Vladimír Bednář.
 
To však není jediná změna: „Vedoucím provozu stáje je od 1. dubna naše odchovankyně Mgr. Hana Čežíková. Daniel Voksa bude nadále působit mimo jiné i v našem areálu v roli trenéra na volné noze,“ pokračuje Bednář. 
 

PSALI JSME: Celou moji kariéru provází jezdecká stáj Farma Ptýrov, říká Žižáková

 
V dubnu bude také zahájen provoz ve zcela nové moderní stáji, kde najde místo k ustájení 16 koní. S jezdeckým závody je počítáno spíše až od pátého měsíce roku. „V momentě, kdy to dovolí vnější okolnosti – Covid a Herpes, tak plánujeme zahájení závodní sezony. Musí k tomu být v dobrém nastavení i vnitřní podmínky. Především provoz restaurace a penzionu, kde zahajuje činnost nový provozovatel. Reálně předpokládám, že se tak stane v průběhu května,“ dozvídáme se od současného majitele. 
 
Vladimír Bednář však v rámci radikálních změn pro rok 2021 zvažuje, že areál na Ptýrově buďto prodá, nebo přenechá její vedení novému partnerovi. „Po dvaceti letech budování a provozování Farmy Ptýrov jsem došel k rozhodnutí, že areál změní majitele nebo umožním vstup strategického partnera do společnosti. Předpokládám, že tento proces proběhne během letošního roku. Cílem tohoto kroku je i pokračování současných aktivit Farmy a jejich další rozvoj,“ dodal na závěr.
 
Foto: Farma Ptýrov / se souhlasem Vladimíra Bednáře



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE