reklama 11B

Eva Vavříková se loučí s kategorií juniorů jako devátá na světě

ikonka

Juniorská reprezentantka v drezuře Eva Vavříková je v aktuálním žebříčku Mezinárodní jezdecké federace na 9. místě. A právě tímto skvělým výsledkem se s kategorií juniorů loučí. „Jsem spokojená, že moji koně dělají velké pokroky,“ prozradila.
04.09.2020 13:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Dle aktuálního pořadí světového žebříčku FEI je česká reprezentantka Eva Vavříková se Siracusou OLD na 9. místě juniorské kategorie. 
 
„Jsem spokojená především se svými koňmi, kteří dělají velké pokroky a stále se zlepšují. Siracusa se mnou zakončil kategorii juniorů devátým místem ve světovém žebříčku, a za to jsem velmi ráda,“ říká Eva, pro níž je, stejně jako pro většinu sportovců, letošní sezona velmi neobvyklá. 
 
„Pocity z letošní sezony jsou hodně smíšené. Její začátek byl velmi nejistý kvůli pandemii Covid-19 a jsem tak ráda, že přestože příprava probíhala převážně doma, měli jsme možnost jet alespoň nějaké mezinárodní závody.“
 
Nyní se Eva Vavříková plně připravuje na blížící se mistrovství České republiky, které bude druhý zářijový víkend hostit Equine Sport Center v Olomouci. „Na mistrovství České republiky se moc těším. Pojedu do Olomouce s Belle Ennie a budeme společně závodit na stupni ST. Bella je mým partnerem už od kategorie dětí a závodím s ní moc ráda. Dále budeme určitě pracovat na mém zlepšování a na udržení mých koní v TOP kondici. Hlavně však chci, aby mé koně práce stále bavila, byli v psychické i fyzické pohodě a zdraví, to je nejdůležitější,“ dodala naše přední juniorská reprezentantka v drezuře.
 
Foto archiv jezdkyně



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE