reklama 11C

EQUINET představuje nejširší nabídku prezentace kolem koní na rok 2020

ikonka

Mediální skupina EQUINET s.r.o. tradičně v září představuje ceník reklamy pro následující rok. Media kit 2020 je zpracován zcela nově v přehledném a snadno srozumitelném formátu. Využijte nejširší nabídky prezentace kolem koní, která opravdu funguje!
06.09.2019 00:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V poutavé grafické podobě jsme pro vás nově připravili přehlednou nabídku reklamy nejen na třech hlavních webových portálech mediální skupiny EQUINET s.r.o., jimiž jsou Jezdci.cz, Jezdeckáinzerce.cz a EquiTV.cz. 
 
Prezentovat svoji obchodní značku můžete také v bulletinu Jezdecký zpravodaj, či v Jezdeckém katalogu, který se stal oblíbeným průvodcem jezdeckou sezonou nejen pro odbornou veřejnost. 
 
Velmi dobře fungujícím reklamním nosičem je i stolní Jezdecký kalendář. A právě prezentace v tomto periodiku vydávaném v tištěném nákladu 10.000 kusů je nejvíce aktuální, neboť uzávěrka závazných objednávek inzerce je již 18. října. Expedice je naplánována na 29. listopadu a pro cílové uživatele bude k dispozici v kamenných prodejnách jezdeckých potřeb po celé České republice opět zdarma! Reklamní partneři pak kromě inzertního prostoru získají za každých 100 Kč jeden kalendář pro vlastní potřebu.
 
V rámci nabídky společnosti EQUINET máte možnost se také prezentovat při prestižních akcích spojených s koňmi, jako jsou např. Jezdecký galavečer, Jezdecký pohár či Jezdecký festival!
 
Neváhejte nás proto ihned kontaktovat a včas si rezervovat nejlepší reklamní pozice! Zpravidla míváme 90% obsazenost a TOP plochy bývají velmi brzy vyprodané. Celoroční partneři inzerující ve více našich projektech mohou získat v rámci prezentačních balíčku ušitích tzv. „na míru“ velmi výrazné slevy ve výši desítek procent! Čím dříve uzavřete objednávku na následující kalendářní rok, tím větší můžete získat slevu!
 
Podrobné informace a kontaktní údaje najdete na adrese www.equinet.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE