reklama 11C

Egypťan Saïd má v Praze formu. K druhé příčce přidal v pátek výhru

ikonka

Ve čtvrtek druhý, v pátek první. To jsou výkony egyptského reprezentanta Abdela Saïda v soutěžích CSI5* při Prague PlayOffs 2019. V páteční individuální zkoušce hodnocené jako dvoufázové skákání byl jediný, kdo dokončil druhou fázi pod dvacet vteřin.
22.11.2019 17:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Egyptský zástupce Abdel Saïd sedlal v páteční skokové zkoušce CSI5* při Global Champions Prague PlayOffs 2019 devítiletou klisnu Arpege du Ru. Jejich čas 19,81 vteřin se nepodařilo nikomu překonat, a tak si Abdel Saïd zajistil vítězství. 
 
Z druhé pozice se nakonec radoval Francouz Simon Delestre, který s devítiletým valachem Qopilot Batilly Z potřeboval k překonání druhé fáze 20,34 vteřin.
 
Elitní trio uzavřeli zástupci z Belgie, a to Jérome Guery s třináctiletým Garfieldem de Tiji Des Templiers. I tato dvojice si přivezla do Prahy dobrou formu. Po čtvrtečním čtvrtém místě tentokrát dostáhli ještě o příčku výše.    
 
Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová

 

Další video rozhovory najdete na YouTube kanálu EquiTV.cz - KLIKNĚTE!





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE