reklama 11A

Dostihové tipy pro vás: Projděte si virtuální muzeum i archiv podcastů

ikonka

Kentucky Derby Museum spustilo atraktivní virtuální procházku, ale na webu najdete celou řadu dalších zajímavých tipů na současné dlouhé dny a večery. Online je mimo jiné kompletní historie Velké pardubické nebo archiv Podcastů EquiTV.
26.03.2020 13:25  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
V době pandemie, kdy se ruší akce všeho druhu a miliony lidí zůstávají v karanténě nebo pracují z domova, nabízí celá řada institucí své služby aspoň na dálku. Muzea umožňují virtuální prohlídky, zpěváci a orchestry streamují své koncerty nebo poskytují archivní nahrávky a dokonce můžete navštívit na dálku i kino.
 
V dostihové oblasti vám doporučujeme například online expozici amerického Kentucky Derby Museum, které je sice až do odvolání uzavřeno, ale nabízí celou řadu atraktivních exponátů i na svých stránkách. V rámci virtuální prohlídky si můžete pustit dokumenty, rozhovory s osobnostmi, prohlédnout si unikátní archivní fotografie a celou řadu dalších zajímavostí.
 
Britské National Horseracing Museum, nyní rovněž uzavřené, sice podobnou virtuální expozici nenabízí, ale i na jeho webu lze najít část exponátů. Na další samostatné stránce si můžete prohlédnout profily a snímky slavných koní, jezdců, trenérů, majitelů a chovatelé z rané historie britských dostihů.
 
V českém prostředí připomínáme například online historii Velké pardubické na stránkách Dostihového spolku. V textech Milana Tůmy a archivních snímcích je rozpracována nejen základní faktografie ke všem dosavadním 129 ročníkům slavného dostihu, ale zároveň tady lze najít i listiny vítězů dalších současných i již zaniklých překážkových vrcholů.
 
Množství atraktivního obsahu vám nabízíme i přímo na našich webech Jezdci.cz a EquiTV. Čas si můžete ukrátit například poslechem Podcastů EquiTV. V archivu na tomto odkazu najdete všech 63 již publikovaných podcastů s osobnostmi českého koňařského světa, z toho 22 s dostihovou tematikou.
 
Archiv všech dostihových článků na Jezdci.cz si můžete prohlédnout zde, výpis starších vydání profilové rubriky Dostihová vizitka najdete na jednom místě tady.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


Štítky: dostihy
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE