reklama 11C

Domácí dění v týdnu: Martinice hostí finále ČSP, Lysá výstavu Kůň 2019

ikonka

V týdnu od 16. do 22. září se v České republice koná téměř třicítka akcí pod hlavičkou ČJF, z toho dvě mistrovství, finále Českého skokového poháru a drezurního KMK. Za zmínku ovšem stojí rovněž výstava v Lysé či Working Equitation ve Zduchovicích.
17.09.2019 17:48  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Sportovním akcím pod hlavičkou České jezdecké federace vévodí v týdnu od 16. do 22. září hned dvě mistrovství České republiky. Republikový šampionát spřežení hostí letos Těšánky, zatímco voltižní mistrovství proběhne ve Frenštátu pod Radhoštěm.
 
Finálový víkend čeká také parkurový seriál Český skokový pohár v Martinicích a drezurní Kritéria mladých koní v Hradištku u Sadské. Velký zájem je rovněž o drezurní závody konané v Equine Sport Center v Olomouci.
 
Více než stodvacet plemen koní se představí během výstavy Kůň v Lysé nad Labem ve dnech 20.-22. září, jejíž vyvrcholení přinese páteční a sobotní Večerní koňská galashow. Více o hlavní hvězdě tohoto představení se dočtete na TOMTO ODKAZU.
 
Fanoušci stále více populární disciplíny Working Equitation si jistě nenechají ujít závody ve Zduchovicích navíc s mezinárodní účastí.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE