reklama 11A

Finále Českého skokového poháru klepe na dveře, pět dní do začátku!

ikonka

Finálový mítink Českého skokového poháru se nezadržitelně blíží, do jeho začátku zbývá jen několik dní. Ve středu 18. 9. odstartují na martinickém kolbišti první soutěže a během pěti dnů konání budeme pro letošek znát jména všech seriálových vítězů.
13.09.2019 14:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Český skokový pohár 2019 má za sebou deset kvalifikačních kol napříč republikou a do jeho vyvrcholení zbývá méně než 150 hodin. Závěrečné kolo včetně samotného finále hostí poprvé ve třináctileté historii seriálu Martinice, kde jsou přípravy v plném proudu. To se týká nejen areálu samotného, ale samozřejmě i věcí souvisejících. Na každý večer je připraven kousek doprovodného programu. Pro diváky, kteří přijdou fandit nedělním finálových soutěžím, je navíc připraveno překvapení!
 
První soutěže proběhnou již ve středu 18. září, vítěze jednotlivých seriálů se však dozvíme až v pátek a o víkendu.
 
Jako první, a to hned v pátek, je na programu finále Amateur Tour, která je určena amatérským jezdcům nad osmnáct let. Dozvíme se samozřejmě i jména jednotlivých vítězů v rámci seriálů pro mladší kategorie jezdců. Czech Junior Cup bude slavnostně ukončen v sobotu, v neděli pak zvlášť pro kategorii dětí a juniorů, stejně tak jako vyvrcholení seriálu U25.
 
Nejočekávanější je bezesporu samotné finále Českého skokového poháru 2019, kdy ještě v sobotu před samotným vrcholem mohou startující v Martinice Group Velké ceně Martinic zasáhnout do složení finálové čtyřky. Do poslední chvíle tedy nebude nic jisté, což na předposlední zářijový víkend předpovídá opravdu silný adrenalinový zážitek, který byste si rozhodně neměli nechat ujít!
 
Pořadatelé dělají vše proto, aby na letošní pohárové finále vzpomínali všichni v superlativech. Už v těchto chvílích je jasné, že nás čeká opravdu rekordní mítink. Boxy byly rozebrány za pár hodin, a proto pořadatelé museli zajistit i boxy turnajové. Startovní listiny doslova praskají ve švech, což týmu pořadatelů dělá trošku starosti. Dny se krátí a tím pádem je omezen i realizovatelný počet startů.
 
Proto vám přinášíme zásadní informaci:
 
Ve čtvrtek a pátek bude povolen pouze jeden start každému koni. Ostatní závodní dny zůstávají dle rozpisu. S tím souvisí i některé změny startů, možná i ustájení. Proto si dovolujeme všechny zúčastněné požádat o kontrolu svých startů a ustájení v JISu, tak abychom předešli případným nesrovnalostem.
 
Dále je možné využít následujících kontaktů a upravit své požadavky ohledně startovních listin a ustájení:
 
Aleš Suchánek - tel.: 731578301, suchanek.a@seznam.cz
Jiřina Cibulková - obchod@equitana.cz
Jiří Bůžek - jirka.buzek@volny.cz - startovní listiny
 
Věříme, že toto opatření povede k pohodovému průběhu nejfrekventovanějších závodních dní a společně si užijeme excelentní pohárové finále s číslovkou 2019.
 
Program, startovní listiny a následně i výsledky sledujte na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová/ČSP




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE