reklama 11B

Večerní Lysá zve na dechberoucí show Gariho Zohera a lusitánských koní

ikonka

Více než stodvacet plemen koní se představí během výstavy Kůň v Lysé nad Labem ve dnech 20.-22. září, jejíž vyvrcholení přinese páteční a sobotní Večerní koňská galashow. Hlavní hvězdou obou těchto představení bude Gari Zoher a jeho lusitánští koně!
05.09.2019 13:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
V pátek 20. září odstartuje již šestadvacátý ročník nejstarší středoevropské výstavy koní určené všem příznivcům jezdeckého sportu, vozatajství, drezury, ale i samotného chovu koní a potrvá až do neděle. Výstaviště v Lysé nad Labem nabídne během výstavy Kůň více než stodvacet plemen koní, kteří budou k vidění nejen v boxech, ale především i na obou předvadištích. 
 
Součástí budou rovněž jezdecké ukázky, to nejlepší však diváky čeká v pátek a v sobotu večer - vždy od 19 hodin je připravena přibližně dvouhodinová Večerní koňská galashow, jejíž hlavní hvězdou bude Francouz Gari Zoher a jeho úchvatní lusitánští koně.
 

Kdo je Gari Zoher?

Jeho vášeň pro koně odstartoval v desíti letech televizní pořad My secret of training s Mariem Luraschi a od té doby se aktivně zajímá o camargueské tradice. Souběžně se školou začal chovat koně a následně odjel do Portugalska učit se u největších mistrů. Z Portugalska a Španělska si pak vybírá ty nejlepší koně, zakladatele svého stáda a za nedlouho potom získává důvěru u severoamerické produkční společnosti. Jakožto umělecký ředitel měl na starosti výběr, výcvik a předvádění koní. Od roku 2013 připravuje a pořádá efektní jezdecká představení.
 
Jeho vášní je hledání těch nejlepších koní, jejich chov a trénink. Tráví s nimi dlouhé hodiny a důsledně se jim věnuje během tréninku, aby pak divákům společně předvedli to nejlepší.
 
Více informací o Večerní koňské galashow a o předprodeji vstupenek najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv pořadatele



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE