reklama 11D

Drezurní KMK 2020 vrcholí. V Hradištku se daří svěřencům Terezy Hábové

ikonka

V Hradištku u Sadské probíhá 19. a 20. září finále Kritérií mladých koní 2020 v drezuře. Po prvním kole si mezi šestiletými nejlépe vedla oldenburská klisna Serena 2, kterou předváděla úřadující druhá vicemistryně v drezuře Tereza Hábová.
19.09.2020 20:50  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nejmladší kategorii pro čtyřleté hřebce a valachy byl nejlépe ohodnocen oldenburský hřebec Butterfly 5 (Bernay /Sissy/Sandro Hit), a to známkou 82,600 %. Tohoto hřebce sedlala Tereza Hábová, která si letos připsala skvělé druhé místo v rámci mistrovství České republiky v drezuře. Druhý skončil český teplokrevník Quantastic (Sandro Classic/Quantastica/Quaterback) v sedle s Janem Zamcem, který obdržel 80 % a na místo třetí se zařadil se ziskem 78 % valach Well Done 6 (Homburg/Sunny Queen/Silvio II), slovenský teplokrevník, kterého předvedla Karolína Šimáčková. 
 
Kategorii čtyřletých klisen ovládla Paris 15 (Sandro Classic/Paris/Prestige VDL) společně s Evou Jančaříkovou. Této dvojici stačilo na vedení po prvním kole získat 78,200 %. Druhé i třetí místo obsadila Petra Miki Civišová se svými svěřenci. Amore Millefiori (Millennium /Amore Argentina/Quaterback) a Fiable (Franziskus /Sinfonie/Sir Donnerhall I) získaly 77 % a 75,200 %. 
 
Následovala kategorie pětiletých hřebců, valachů a klisen. Mezi těmito koňmi nenašel přemožitele český teplokrevník Vivaldi 1 (Lantino /MEKKA Terea/Phill), který se svou jezdkyní Karolínou Šimáčkovou obdržel 80 %. Druhý nejlepší výsledek 78,600 % zapsal Furst William (Fürst Wilhelm /Wyana/Weltmeyer), kterého sedlala Magda Škardová a na místo třetí se zařadil se ziskem 75,600 % hřebec Darkness 2 (Livaldon /Jeversche Ulrike/Duke of Hearts), se kterým nastupovala Eva Jančaříková.
 
Mezi šestiletými bylo uděleno nejlepší hodnocení 81,400 % oldenburské klisně Sereně 2 (Sissy/Sandro Hit), kterou v drezurním obdélníku předváděla Tereza Hábová. Další oldenburská klisna First Love 1 (Fürstenball /Desirée 1/Londonderry) se Sabinou Brettovou brala druhé místo, když obdržela 78 %. Třetí byla holandská klisna Jolyn M (Vivaldi /Vera Lyn/Gribaldi), v jejímž sedle startovala Sára Tothová. Této klisně bylo připsáno skóre 76,400 %.
 

Výsledky z KMK nazleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: Tyhlety Weby



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE