reklama 11B

Češi díky bronzu z Gorla Minore postupují do semifinále EEF Series

ikonka

Pohár národů v italské Gorla Minore byl součástí Longines EEF Series, která nahradila evropskou divizi 2 FEI Nations Cup. Češi si díky třetímu místu zajistili postup do červencového semifinále v Budapešti, kde se utkají o finálovou účast ve Varšavě.
26.04.2021 09:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Longines EEF Series je parkurový okruh Poháru národů vytvořený Evropskou jezdeckou federací, která nahradila tzv. evropskou divizi 2 FEI Nations Cup.
 
Zahájena byla již v roce 2020, ale kvůli covidu-19 musela být odložena na rok 2021. Je rozdělena do čtyř evropských regionálních oblastí – severní, jižní, střední a západní. Zahrnuje 38 národních federací, které jsou členy EEF. 
 

Psali jsme: Češi třetí v Poháru národů! Emma Augier de Moussac dvakrát bez chyby

 
Češi jsou společně s Němci, Švýcary, Slováky, Maďary, Rakušany, Slovinci, Chorvaty a reprezentanty Lichtenštejnska v tzv. centrální skupině. 
 
Semifinále v Budapešti je naplánováno na 10. července, finále ve Varšavě pak o dva týdny později. Vítěz Longines EEF Series bude přijat v roce 2022 do Longines FEI Jumping Nations Cup (tj. do divize 1).
 
Foto: EEF a Markéta Šveňková
Zdroj: EEF



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE