reklama 11B

Dění v týdnu: Nenechte si ujít MČR ve skocích či vytrvalosti ani ČSP

ikonka

Již ve čtvrtek 6. srpna startují v aktuálním týdnu první významné jezdecké mítinky druhého srpnového víkendu. Těšit se můžeme například na mistrovství České republiky ve skocích pro kategorie dětí a juniorů či republikový šampionát ve vytrvalosti.
04.08.2020 18:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Děti a junioři se utkají o skokové mistrovské tituly v Chuchle Areně Praha

 

Ve čtvrtek 6. srpna odstartuje v pražském jezdeckém areálu Chuchle Arena Praha mistrovství České republiky ve skocích pro věkové kategorie dětí, mladších a starších juniorů, chybět nebudou ani družstva. Zatímco o nejlepších družstvech bude rozhodnuto již v sobotu, mistrovské tituly jednotlivců budou rozdány až poslední den tohoto mítinku, tedy v neděli 9. srpna.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

Sedmou Velkou cenu Českého skokového poháru 2020 bude hostit Hradištko

 

Čtyřdenní skokový mítink spadající do seriálu Český skokový pohár se ve dnech 6. až 9. srpna odehraje v Hradištku u Sadské a tradičně vyvrcholí nedělní Velkou cenou. Přihlášeno je celkem dvacet jezdeckých dvojic, mezi nimi například Jan Štětina, Jan Chýle či Ondřej Pospíšil.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

Mistrovství České republiky zavítá vůbec poprvé do Chlumce nad Cidlinou

 

V pátek a sobotu 7. a 8. srpna je naplánováno také mistrovství České republiky ve vytrvalosti, během něhož se účastníci utkají na tratích dlouhých 100 a 120 kilomterů. Poprvé v historii se tato událost uskuteční v historickém areálu Hřebčína Ostrov u Chlumce nad Cidlinou.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

Ve Zduchovicích o víkendu vyvrcholí Národní pohár ČJF v drezuře

 

Třídenní drezurní závody jsou ve dnech 7. až 9. srpna v plánu v jezdeckém areálu ve Zduchovicích. V rozpisu jsou vypsány soutěže od úrovně Z pro pony až po Grand Prix a navíc proběhne finále seriálu Národní pohár ČJF v drezuře. Uzávěrka přihlášek je ve středu 5. srpna v poledne.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

Královická jezdecká liga pokračuje druhou srpnovou neděli

 

Celkem osm soutěží, z toho tři pro pony, je vypsáno v neděli 9. srpna při skokových závodech v jezdeckém areálu Královický dvůr u Slaného. Nejvyšší soutěží je jednohvězdové S. Účastníci se mohou přihlašovat až do pátku 7. srpna do 20:00.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

ESC Olomouc zve na Moravský skokový šampionát pony, dětí a juniorů

 

Šesté kolo Moravského skokového šampionátu pony, dětí a juniorů se odehraje v neděli 9. srpna v jezdeckém areálu Equine Sport Center v Olomouci. Nahlášeny jsou na tento den téměř tři stovky startů. Poníci budou skákat až do úrovně STP**, mladší kategorie na velkých koních pak v soutěžích Z a ZL.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 

V zahraničí budou závodit čeští reprezentanti čtyř disciplín

 

Během druhého srpnového víkendu se chystají čeští skokoví reprezentanti do belgického Opglabbeeku, česká drezurní mládež do Budapešti, v maďarském Kisberu se předvedou česká spřežení a do Šamorína míří zástupce české vytrvalosti. Vše pro vás budeme sledovat.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE