reklama 11B

Češi zářili na Sunshine Tour. Zvára v neděli osmý, Portychová čtvrtá

ikonka

První týden Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera uzavřeli čeští reprezentanti několika umístěními v TOP10. Ondřej Zvára s Quimerem M dokončil osmý ve stopětačtyřicítce, Linda Portychová dosáhla na čtvrté místo s Copin´s Boyem na 135 cm.
14.02.2021 17:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Čeští jezdci mohou být se závěrem prvního týdne Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera spokojeni. Hned dopoledne fanouškům udělal radost Ondřej Zvára s Quimerem M při soutěži v rámci Big Tour do 145 centimetrů. Bezchybnou jízdou v čase 70,74 sekundy si vysloužil 8. místo. 
 
Na parkuru do 135 centimetrů předvedla precizní jízdu v obou fázích Linda Portychová s Copin´s Boyem, s nímž skončila těsně pod stupni vítězů. Od třetího místa jí dělila jedna jediná setina sekundy! Čistě stejnou soutěž absolvovala i Mariana Michlíčková s Human Leaque. Podobně se jí dařilo i s Leeve Jungem 2 ve stočtyřicítce. Na parkuru vysokém 130 centimetrů se umístila na dotované 18. příčce Charlotte Augier de Moussac s valachem Jules Verne DB. 
 
Kristína Vítek v sedle Kamirez van Orchid´s byla také kousíček od medailových pozic, když v soutěži CSI1* do 120 centimetrů zaostávala za vítěznou dvojicí asi tři čtvrtě sekundy. I takto malý rozdíl jí však posunul „až“ na páté místo. Čistý parkur zaznamenala i její sestra Anna Marie s Lanosem. Nulu na bodovém kontě udržela Kristýna ještě s MTF Starpower. S Lamborghinim šla ještě soutěž do 110 centimetrů a v té skončila desátá. 
 
Emma Augier de Moussac startovala v neděli ve dvou stopadesátkách. V jedné s klisnou Homey zapisovala 4 trestné body a zařadila se na 25. řádek výsledkové listiny. Na Diorovi P Z odstartovala v Grand Prix a v té měla o jeden bod více, což v kombinaci s časem znamenalo 33. pozici. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto archiv Ondřeje Zváry a V-Team Prague
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE