reklama 11C

De Moussac na stupních vítězů GP při CSI Salzburg

ikonka

Vrcholem skokového programu CSI Salzburg v neděli 9. prosince byla soutěž Grand Prix, kde na dvojice čekal parkur vysoký 160 cm. Skvělou bronzovou příčku v této náročné zkoušce obsadila Emma Augier de Moussac v sedle Divy…
09.12.2018 18:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Rovná čtyřicítka koní nastoupila do hlavní nedělní soutěže Grand Prix v rámci CSI4*, aby se na parkuru vysokém 160 cm utkala o přední příčky.

Deset dvojic se bezchybným základním kole probojovalo do rozeskakování, kde se ale podařilo pouze třem koním nulu zopakovat. Mezi trojicí bezchybných nechyběla i česká reprezentantka Emma Augier de Moussac, která se v sedle Divy radovala z konečného bronzu. Druhou startující pod naší vlajkou byla Alena Gasperl, které v postupu do rozeskakování v sedle Chacco Belly zabránila jedna chyba.

Vydařený závěr tohoto mítinku má za sebou také Kateřina Tomanová. Ta totiž nastoupila do nedělního finále amatérské Big Tour v rámci CSIAm a na překážkách, které měřily 140 cm, se spolu s koněm Chacco Gold radovala po jedné chybě ze 7. místa.

Stejná jezdkyně zaznamenala čtyři trestné body také v sedle Centisima, se kterým v amatérské Medium Tour skončila na 15. příčce výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE