reklama 11B

CSI Salzburg: Čtyři dopolední umístění v top pětce

ikonka

Během úvodního závodního dne, čtvrtka 6. prosince, se české ekipě dařilo při mezinárodních skokových závodech Amadeus Horse Indoors již od dopoledne. V první části dne si totiž připsali hned čtyři umístění v rámci elitní pětice…
06.12.2018 14:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pěkné třetí místo si zajistila Anna Kellnerová v zahajovací soutěži vypsané v rámci U25 pro jezdce do pětadvaceti let. Připraven byl náročný parkur 145 centimetrů vysoký a hodnocen byl na čas.

Česká zástupkyně Anna Kellnerová sedlala Silverstona G a dokončila trasu parkuru bezchybně. Její čas 69,13 vteřin stačil na krásné třetí místo konečného pořadí. Celkem osm jezdců udrželo bezchybné konto.

Třetí pozici pro sebe získala také jiná Češka, a to Sofie Najmanová. Na parkuru Big Tour určené pro juniory sedlala Fhorlu a bezchybná a rychlá jízda ji zajistila právě třetí příčku konečného pořadí. Jednalo se o skokovou soutěž 130 centimetrů vysokou, kde opět vedle trestných bodů rozhodoval také dosažený čas.

Pěkný výkon předvedla také Kateřina Kučerová. Se svojí úspěšnou klisnou Anabel van´t Kathof absolvovala soutěž 130 centimetrů vysokou bezchybně a čas 70,98 vteřin znamenal v méně početné konkurenci druhou pozici.

V rámci elitní pětky jsme během dopoledne mohli vidět ještě jednu českou jezdkyni. Byla jí Miroslava Šťovíčková, která s El Roccem závodila na parkuru 120 centimetrů vysokém. Jednalo se o soutěž vypsanou při CSIAm a česká dvojice stanula na čtvrté příčce konečného pořadí.


Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE