reklama 11D

Druhé salzburské kolo při CVI-W pořadí nezměnilo

ikonka

Druhé kolo salzburského Světového poháru ve voltiži nepřineslo v sobotu 8. prosince změnu na předních pozicích. Zcela nejvyšší hodnocení po dvou kolech získala německá dvojice Torsten Jacobs a Theresa-Sophie Bresch, která získala 8,690 bodů…
08.12.2018 19:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Voltiží Světový pohár se v Salzburgu uskutečnil ve třech tradičních kategoriích. Vedle dvou soutěží pro jednotlivce se konalo také kolo pro dvojice.

Ze tří párů se nejvíce v Pas de Deux dařilo německé dvojici ve složení Torsten Jacobs a Theresa-Sophie Bresch. Po pátečním nejlepším výsledku si dojeli pro nejlepší hodnocení i v sobotu, a to v podobě 8,915 bodů. Celkem dosáhli na 8,690 bodů a zaslouženě zvítězili.

Mezi muži udržel vedení italský zástupce Lorenzo Lupacchini. Ten si připsal ve dvou kolech 8,424 bodů a měl tak náskok necelých tří desetin bodu na Švýcara Lukase Hepplera.

Svoji dobrou formu si již z předešlého kola Světového poháru udržela Švýcarka Nadja Büttiker. Pro vítězství si totiž dojela v ženské kategorii i v Salzburgu. Ve dvoukolové zkoušce tentokrát zapsala 8,457 bodů a oba dny předvedla nejlépe hodnocenou jízdu.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE