reklama 11D

Najmanová a Kučerová vítězky při CSI Salzburg

ikonka

Během pátečního dne 7. prosince jsem se v rakouském Salzburgu dočkali dvakrát české hymny za vítězství. O první se zasloužila v juniorské soutěži Sofie Najmanová, následně pak nenašla přemožitele mezi mladými jezdci Kateřina Kučerová…
07.12.2018 23:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká juniorská jezdkyně Sofie Najmanová nenašla přemožitele na parkuru 135 centimetrů vysokém. Tato zkouška byla vypsána při CSIJ a hodnocena byla na čas. Česká reprezentantka sedlala Billy Barona Z a do cíle se dostala v čase 58,36 vteřiny. To pro ni znamenalo dokonce dvouvteřinový náskok na další soupeře.

Této jezdkyni se přitom dařilo i na parkuru 125 centimetrů vysokém. Ani v něm totiž nechybovala a dosažený čas jí stačil s Fhorlou na třetí místo. Tentokrát však o pořadí na předních místech rozhodovaly pouze desetiny vteřiny.

Druhé výhry jsme se dočkali v soutěži určené mladým jezdcům při CSIY. Kateřina Kučerová, která bude zanedlouho startovat i při Prague Playoffs, sedlala klisnu Anabel van´t Kathof. S překážkami 135 centimetrů vysokými si poradila česká dvojice nejen bezchybně, ale také ve skvělém čase. Do cíle se totiž dostala za 62,51 vteřiny a s přehledem zvítězila.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Lukáš Najman




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE