reklama 11A

Zvára s Cento Lanem začal CSI5* v St. Tropez bez chyby. Byl čtrnáctý

ikonka

Velmi pěkný výkon předvedl český reprezentant Ondřej Zvára s Cento Lanem v úvodní soutěži mezinárodních skokových závodů CSI5* Hubside Jumping v Grimaud – Golfe de St. Tropez. Čtvrteční soutěž do 150 centimetrů dokončil bez chyby.
17.06.2021 16:04  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jeden trestný bod za překročení časového limitu zařadil Ondřeje Zváru v sedle sedmnáctiletého hřebce Cento Lana na 14. řádek výsledkové listiny čtvrteční soutěže s výškou překážek do 150 centimetrů v rámci mezinárodního mítinku CSI5* Hubside Jumping v St. Tropez. 
 
Ve stejné soutěži se představila celá řada špičkových jezdců a koní. První tři příčky obsadili domácí reprezentanti Julien Epaillard s valachem Usual Suspect d´Auge, Simon Delestre na valachovi Chesall Zimequest a Nicolas Delmotte na koni Ilex VP. 
 
První den závodů se Zvára účastní také soutěže do 145 centimetrů, do níž je nahlášen s Quimerem M. Na start se dostane zhruba v 16:35 hodin. V dopoledních hodinách absolvoval soutěž na výšce do 130 centimetrů s Chaccolanem. Čistá jízda v čase 70,28 mu zajistila dotovanou 17. pozici. Valach Cross Over SR zaznamenal jeden bod za čas a umístil se dvaačtyřicátý. 
 
Foto: poskytl Ondřej Zvára



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE