reklama 11C

Příprava na Pohár národů v Římě Čechům vyšla skvěle. Všichni bez chyby

ikonka

Českým reprezentantům vyšel velmi dobře přípravný start před pátečním Pohárem národů při CSIO5* v Římě. Žádný z koní, kteří nastoupí do týmové soutěže, na čtvrtečním pakuru do 150 centimetrů nechyboval. Již je známé i páteční pořadí našich jezdců.
27.05.2021 15:46  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Všichni jezdci se svými pohárovými koňmi absolvovali na kolbišti Piazza di Siena v Římě ve čtvrtek soutěž do 150 centimetrů, avšak spíše v tréninkovém tempu. 
 
Emma Augier de Moussac s Divou šla obě fáze bez penalizace a díky času 31,86 v druhé fázi skončila sedmnáctá. Její týmoví kolegové Aleš Opatrný s Forewerem, Ondřej Zvára s Cento Lanem i Kamil Papoušek s Warnessem absolovali první fázi taktéž bez jediné chyby, ale kvůli delšímu času inkasovali vždy po jednom trestném bodu za čas. 
 
Do nejvyšší soutěže úvodního dne nastoupí po 16. hodině z Čechů pouze Emma Augier de Moussac s Diorem P Z. V pátek čeká jezdce kromě Poháru národů ještě s druhými koňmi kvalifikace do nedělní Grand Prix. Moussac v ní půjde s Diorem P Z, Opatrný s Gentlemenem Vh Veldhof, Papoušek s Great Feelingem, Zvára s Quimerem.
 
Do Poháru národů bude český tým nastupovat v tomto pořadí: Ondřej Zvára a Cento Lano, Emma Augier de Moussac s Divou, Kamil Papoušek s Warnessem a nakonec Aleš Opatrný s Forewerem. 
 
„Volala nám velvyslankyně České republiky v Itálii, paní Hana Hubáčková, že se přijede podívat a přivítá se s našimi jezdci,“ prozradila šéfka ekipy Markéta Šveňková. 
 
Foto: Markéta Šveňková
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE