reklama 11C

První příčky při CSIYH ve Wiener Neustadtu

ikonka

V rakouském Wiener Neustadtu se od čtvrtečního dne 25. října konají mezinárodní skokové závody CSIYH a CSI2*. První den přinesl českým jezdcům jak umístění v elitní desítce, tak i dělené první příčky. Na ty dosáhli Češi v soutěžích pro mladé koně…
25.10.2018 20:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na startu soutěže pro pětileté koně s výškou překážek 115 centimetrů jsme měli dvě české dvojice. Z bezchybného výkonu a tím pádem dělené první příčky se nakonec radoval Kamil Papoušek s Charlyn.

Více českých startů bylo možné vidět v kategorii šestiletých a sedmiletých mladých koní. S parkurem 125/135 centimetrů vysokým si poradil Kamil Papoušek hned třikrát bezchybně. V soutěži při CSIYH1* sedlal Gaspariho, Great Feelinga a Lotuse Sobral da Costa. Bezchybnou jízdu ukázal také Matěj Kotalík s Liston Achterhoek, Jan Štětina s Gylordem a Zdeněk Žíla s Complimentem.

Umístění v elitní desítce při CSI2* zaznamenali čeští reprezentanti hned v úvodní soutěži dne. Na parkuru Small Tour s výškou překážek 125 centimetrů si pro pěkné osmé místo dojela Valentýna Kuková s Philadelphií.

Jen o jednu příčku níže pak v soutěži hodnocené na čas skončila Mariana Michlíčková a Leeve Jung 2. Jezdkyně zároveň dokončila bezchybně i v sedle druhého koně. S Idee van de Achterhoek ji pomalejší jízda vynesla čtrnácté místo ve výsledkové listině.

V nejtěžší soutěži dne, na parkuru 140 centimetrů vysokém, se představila jediná česká dvojice. Jan Štětina s Verdim-S však několikrát chybovala a připsal si dvouciferný výsledek.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE