reklama 11A

Česká vítězství mladých koní při CSI Wr Neustadt

ikonka

Početná česká ekipa nechyběla na pátečních startovních listinách mezinárodního mítinku CSI v rakouském Wiener Neustadtu. V pátek 26. října dosáhlo hned několik dvojic v českých barvách na dělená prvenství v rámci soutěží pro mladé koně…
26.10.2018 21:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na parkuru určeném pro pětileté koně se podařilo zajet bez chyby Kamilovi Papouškovi v sedle Charlyn. Ve starší hodnocené kategorii šesti- a semiletých koní na dělené první místo dosáhlo o poznání více českých dvojic.

S nulou tuto zkoušku protnul Zdeněk Žíla s Complimentem, Kamil Papoušek s Great Feelingem, Jan Štětina s Gylordem i Kamil Papoušek s Lotus Sobral Ca Costa.

Češi se neztratili ani v nejvyšší soutěžích dne. V Medium Tour CSI2* se nejvíce dařilo Janovi Štětinovi, který spolu s Benitem dokončil s čistým kontem na sedmém místě. Další nulu dovezla do cíle také Mariana Michličková jejíž čas spolu s Idee Van de Achterhoek stačil na šestnácté místo.

V samotném závěru pátečního programu se jezdci představili na parkuru vysokém 145 cm v rámci Big Tour CSI2*. S jednou chybou začínal třetí desítku výsledkové listiny Matěj Kotalík se Sir Sidem.

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE