reklama 11A

CPI Summer Cup se blíží. Dorazí mj. Aleš Opatrný i jezdci ze Slovenska

ikonka

Parkurový CPI Summer Cup 2019 v Praze – Velké Chuchli doslova klepe na dveře, do jeho zahájení zbývá poslední týden. Na startu se objeví přední čeští jezdci v čele s domácí jedničkou Alešem Opatrným a představí se také účastníci ze Slovenska.
07.06.2019 06:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Finanční dotace červnových čtyřdenních závodů ve Velké Chuchli činí více než 314.000 korun, přičemž ve Velké ceně CPI Summer Cup bude rozděleno 100.000 korun.  
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Chci, aby Velká Chuchle žila. Manžel mi dal plnou důvěru, říká Vítková

 
Na vítěze soutěže CPI Pony Star čeká jako překvapení navíc speciální cena, kterou věnuje společnost CPI Property Group. Ta také na oba víkendové dny připravila pro nejmladší účastníky a návštěvníky závodů bohatý doprovodný program, soutěže, atrakce jako zorbing, skákací hrad a celou řadu dalších aktivit. V připraveném šapito bude po celý den připraven zábavný program pro nejmenší, pod dohledem profesionálních animátorů.
 
Sportovní program bude zahájen ve čtvrtek ráno a vyvrcholí v neděli odpoledne Velkou cenou CPI Summer Cup, která se pojede na výšce 145 cm. Soutěže startují každý den okolo osmé hodiny ranní a končí přibližně v osmnáct hodin.
 

Další informace najdete na webu www.velka-chuchle.cz

 

Ilustrační foto Josef Malinovský
 

PSALI JSME: Chuchle je mé nové působiště. Chystáme i mezinárodní závody, říká Tomanová





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE