reklama 11A

Tomanová: Chuchle je mé nové působiště. Chystáme i mezinárodní závody

ikonka

Parkurová jezdkyně Barbora Tomanová byla donedávna pevně spojována s obchodním domem a jezdeckým areálem Dance and Jump. To se však nyní mění. Její nové působiště je v pražské Velké Chuchli. Jako sportovní manažerka plánuje i mezinárodní závody.
23.05.2019 12:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Jak prozradila Barbora Tomanová v exkluzivním rozhovoru pro redakci Jezdci.cz a EquiTV.cz, nová spolupráce ve Velké Chuchli se zrodila v ten pravý moment. „Vloni jsme prodali obchod Dance and Jump, plánuje se prodej areálu Dance and Jump v Úžicích a na to konto přišla nabídka od pana Pecky z Chuchle, zda bych zde chtěla začít svoji novou kariéru.“
 
Barbora Tomanová si v loňském roce dala závodní pauzu, a tak se hned nabízela otázka, zda zmíněné změny souvisí s touto sportovní přestávkou. „Nesouvisí to spolu. Vloni jsem si dala pauzu ze zdravotních důvodů, do toho přišel prodej Dance and Jumpu, plánovala jsem letos znovu začít jezdit, ale do toho přišla nabídka z Chuchle. Vše je určitě tak, jak má být,“ ujišťuje a mimo záznam ještě dodává, že rodiče, kteří areál v Úžicích vlastní, tak se rozhodli odstěhovat dál od Prahy. Proto společně a po zralé úvaze vyhodnotili, že jezdecké centrum, které se nachází pár kilometrů severně od hlavního města, nabídnou k prodeji. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE! Bára Tomanová: Jako každý sportovec jsem na začátku snila o olympiádě

 

V brzké době se tak jezdecká školička Dance and Jump z Úžic přesune do Velké Chuchle. „Moje hlavní funkce je sportovní manažer. Ve Velké Chuchli bych měla organizovat veškeré jezdecké závody a provoz stájí. Jak mnozí jistě vědí, staví se zde nová jezdecká hala, čerstvě je dokončené nové kolbiště s opracovištěm a finišuje se rekonstrukce 36 boxů. Brzy tak budeme nabízet i ustájení dalším zájemcům,“ přibližuje nejbližší plány. 
 
Postupně se plánuje již i sportovní sezona 2020. Ta bude spojena mj. s nárůstem počtu parkurových mítinků. „Letošní parkurová sezona je spíše rozjížděcí. První závody proběhly výborně a další budou ještě lepší. Pro příští sezonu se budou plánovat další akce, včetně mezinárodních závodů,“ odtajňuje Barbora Tomanová. 
 
Celý rozhovor, v němž se zmiňuje např. i o záměru pokračování vlastní sportovní kariéry, si můžete poslechnout prostřednictvím videa TADY.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE