reklama 11C

Čeští vytrvalci v Šamoríně: Škábová dokončila mezinárodní stodvacítku

ikonka

Česká vytrvalecká ekipa vyrazila na Slovensko do Šamorína. V sobotu 20. a v neděli 21. července se tam jelo hned několik národních a mezinárodních soutěží od 40 až do 160 kilometrů. Českým jezdcům se dařilo. Více se dočtete v článku.
22.07.2019 11:40  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Řadu národních a mezinárodních soutěží nabídl program vytrvaleckých závodů, které se konaly 20. a 21. července v Šamoríně. Na nejdelší trať, tedy do CEI3* na 160 kilometrů nenastoupil z českých reprezentantů nikdo. Ze dvou účastníků byla rychlejší Maďarka Patricie Fekete v sedle koně Shagya Aga. Za ní dojel Shakir Baydaa Muneeb na Gazal XXII-4 ze Spojených arabských emirátů. 
 
České barvy byly ve startovní listině CEI2*. Na trasu dlouhou 120 kilometrů vyrazila Lucie Škábová s klisnou Umnyah a do cíle dorazila jako sedmá. 
 
Sobotní mezinárodní osmdesátku dokončila Nikola Nováková s Latif Gazalem na pátém místě. O den později dojel do cíle soutěže CEI na 80 kilometrů také Robin Burda s Lucky. Obsadil sedmou příčku. 
 
Řada dvojic úspěšně dokončila také národní soutěže. V CEN na 80 kilometrů zvítězila Lucie Kubíková s All Shamalgan, druhá skončila Lucie Škábová s Budvarem. Národní osmdesátku dokončila také Pavlína Godeková na Dahoman Bogar a Pavlína Partlová s Shagya Ivankou.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE