reklama 11D

O první letošní medaile pojedou vytrvalci na MČR v Budislavicích

ikonka

Budislavice, které leží nedaleko Nepomuku, se stanou dějištěm prvního letošního mistrovství České republiky. V sobotu 1. června se tam pojede o medaile a mistrovské tituly ve vytrvalosti. Na start se postaví jezdci obou věkových kategorií.
29.05.2019 15:50  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
České jezdectví bude v sobotu 1. června znát první letošní mistry republiky. V Budislavicích se bude konat národní šampionát ve vytrvalosti. 
 
Seniory čeká trasa dlouhá 120 kilometrů. Na seznamu přihlášených v systému ČJF figuruje šest dvojic. Zkušený Petr Jadlovský bude sedlat Bint Akkru, Veronika Myslivečková pojede s Felskinem. Táňa Terberová se chystá na mistrovství s klisnou Kaité. Dále vyrazí na trať spojenou s mezinárodní soutěží CEI2* Lucie Krejčová na Lamie, Barbora Koderová na Agentovi Jackovi a Kristýna Zahálková s valachem Mirajj.
 
Jezdci v kategorii juniorů a mladých jezdců pojedou 80 kilometrů. V přihláškách najdeme Kateřinu Suchou s Naomi, která už pocit vítězství na mistrovství republiky zná. Pojede také Jan Abel a Darius, Kateřina Vavrušková se Samantou, Kateřina Kučerová na Fakiře, Justina Sedláková na AE Egytian Hakeem, Kateřina Teplá s Matyasem a Monika Doubková v sedle Rašída Ibn Rasimy.
 

Výsledky najdete ZDE





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE