reklama 11A

Česká vlajka na bedně v závěru CDI Máriakálnok. Vavříková brala bronz

ikonka

V rámci nedělního programu mezinárodního mítinku CDI v maďarském Máriakálnoku čekaly na české dvojice volné sestavy na hudbu. Mezi juniory opět zazářila Eva Vavříková a tentokrát to stačilo i na stupně vítězů! V sedle Siracusy totiž brala bronz…
12.05.2019 18:14  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci juniorské kategorie CDI v maďarském Márikálnoku se nedělní start nejlépe z českých reprezentantek vydařil Evě Vavříkové. Česká jezdkyně byla za svou volnou sestavu na hudbu v sedle Siracusy ohodnocena na 72.292 %, což stačilo na skvělý bronz.

Výsledky více jak 67 % dovezly do cíle stejné soutěže další dvě české dvojice. Julii Sekaninové patřilo v sedle Red Fernet 15. místo a hned za ní se na 16. příčku postavila Eliška Skřivanová a Farewell.
 

Přečtěte si o výsledcích českých jezdkyň z předchozích dní CDI Máriakálnok TADY.
 

V elitní desítce výsledkové listiny soutěže určené pro pony se umístily hned dvě dvojice hájící české barvy. Sedmé místo z küru této kategorie patřilo Zuzaně Hradilové v sedle Artura Martini s výsledkem 69.695 %. Anně Procházkové s Nice Guyem, která získala hodnocení 69.525 %, patřila konečná osmá příčka.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto Lukas Kowalski





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE