reklama 11D

Foto: Druhý den CDI v Brně přinesl dvě česká vítězství do jedné rodiny

ikonka

V Brně na Panské líše pokračovaly v sobotu 29. srpna druhým dnem mezinárodní drezurní závody CDI. Dvakrát se areálem rozezněla česká státní hymna a do díky Johaně a Haně Vášáryovým. Domácí fanoušci se radovali i z třetího místa Libuše Mencke.
30.08.2020 07:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Johana Vášáryová s Firestonem bojovala v dětské soutěži především se svými krajankami, těm však ujela o pořádný kus. Její matka Hana Vášáryová sedlala Santos Dumonta a v jejím případě to bylo v úloze Intermediate I poměrně těsnější vítězství. 
 
Velký úspěch zaznamenala také Libuše Mencke v sedle Syria 2, jež vybojovala třetí příčku v Grand Prix Special. K té druhé jí chybělo zhruba čtvrt procenta, ovšem nejvyšší příčku obsadila o pořádný kus Simone Pearce s koněm Destano z Austrálie. Ta obdržela 77,894 %, zatímco umístěné na dalších třech řádcích výsledkové listiny se pohybovaly kolem 69 %.  
 
V Grand Prix CDI-W jsme drželi palce Michalovi Košťálovi s Little Jackem, jenž skončil po zisku 62,522 % šestý, ale také Pavle Rubíčkové na koni Destino Pardinhos. Tato jezdkyně zakončila úlohu s 60,565 %, což pro ni znamenalo poslední devátou pozici. Na opačném konci výsledkové listiny byl Florian Bacher a Fidertraum s 72,457 %.
 
Mezi dětmi na ponících se z domácích dařilo nejvíce dvojici Julie Pásková a Naravino. Ta skončila čtvrtá. V soutěži juniorů vybojovala Eliška Skřivanová s Farewell sdílené páté místo. Z mladých jezdců nás zastupovala pouze Barbora Zourková s Fenixem. Také ta byla v sobotní úloze pátá, byť to bylo současně poslední místo.
 
Podívejte se na fotogalerii Stanislava Pitely. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE