reklama 11D

ME ve všestrannosti pro Ingrid Klimke, Opravilová bohužel nedokončila

ikonka

Ingrid Klimke sesadila nedělním parkurem Michaela Junga z dosavadního vedení seniorského mistrovství Evropy ve všestrannosti a zajistila si tak v německém Luhmühlenu zlato! Češka Eliška Opravilová bohužel z důvodu zranění koně soutěž nedokončila.
01.09.2019 19:12  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Podruhé v řadě si vybojovola zlato na mistrovství Evropy ve všestrannosti německá olympionička Ingrid Klimke, ještě v sobotu po krosu byl však ve vedení její krajan Michael Jung. O vítězství tak rozhodl nedělní parkur. Zatímco Ingrid jej v sedle patnáctiletého valacha SAP Hale Bob OLD dokončila bezchybně, chyba ve dvojskoku stála Michaela s koněm fischerChipmunk FRH dosavadní vedení a musel se tak spokojit se stříbrem. Bronz připadl v krosu i na parkuru bezchybné irské dvojici Cathal Daniels a Rioghan Rua.
 

PSALI JSME: Ingrid Klimke exkluzivně zpovídala pro náš server Barbora Kamírová

 

Česká dvojice Eliška Opravilová a Dunkas sice úspěšně dokončili kros, jehož překážky byly dle slov jezdkyně "opravdu velké", ale užila si jej až do konce, bohužel však čelili drobnému zranění, které jim znemožnilo start na parkuru a mistrovskou soutěž tak nedokončili. 
 
Týmovou soutěž zcela suverénně ovládlo německé družstvo ve složení Ingrid Klimke, Michael Jung, Andreas Dibowski a Kai Rüder, druhá skončila Velká Británie a třetí Švédsko.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv pořadatele/FB




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE