reklama 11A

Živě: Vozatajská elita v Nebanicích. Maraton a parkur CAIO-W na EquiTV

ikonka

Od 14. do 18. července se v Nebanicích u Chebu konají mezinárodní vozatajské závody jejichž součástí je i týmová soutěž dvojspřeží CAIO4*-H2 a Světový pohár čtyřspřeží CAI3*-H4-W. Sobotní maraton a nedělní parkur sledujte živě na EquiTV.cz.
17.07.2021 05:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
CAI v Nebanicích se účastní vozatajové z třinácti zemí. Na seznamu účastníků jsou jezdci z Belgie, České republiky, Francie, Kanady, Lucemburska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Polska, Rakouska, Švédska, Švýcarska a USA.
 
Internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci s Českou jezdeckou federací připravila na sobotu a neděli on-line přenos z průběhu maratonu a parkuru. Předpokládaný začátek přenosů je 15 minut před začátkem soutěžního programu, tj. v sobotu od 7:45 hodin, v neděli od 8:45 hodin.
 

LIVE STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

START LIST / RESULTS

 
Foto: Šárka Veinhauerová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE