reklama 11D

Bartošova radost a další vrcholy. Vyšla obrazová kronika Dostihy 2019

ikonka

Obrazová ročenka dostihového fotografa Bohumila Křižana uzavírá další sezonu bohatou na knihy s koňskou tematikou. Série fotoreportáží na 168 stranách shrnuje to hlavní z uplynulého roku na domácích i zahraničních závodištích.
17.12.2019 14:10  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D
Dostihový fotograf Bohumil Křižan v prosinci vydal obrazovou ročenku “Dostihy 2019”, která navazuje na loňskou publikaci stejného konceptu.
 
Na 168 barevných stranách rekapituluje uplynulou dostihovou sezonu na domácích závodištích a věnuje se také některým zahraničním vrcholům. Zmíněny jsou mezinárodní úspěchy Nagano Golda a Subway Dancera, nechybí ani obsáhlá fotoreportáž z Gran Premio Merano nebo bratislavského mítinku Turf Gala.
 
Kromě snímků autora obsahuje publikace fotografie Andrei Zavadilové, Lenky Sklenákové, Ivana Krejzy, Martina Křižana a Josefa Malinovského. Do textové části přispěli Petr Malík, Jaroslav Fabris, Michaela Moricová a Martin Cáp.
 
Publikaci lze objednat e-mailem na adrese fotokrizan@seznam.cz, její cena je 288 Kč + poštovné.
 
Dostihy 2019 uzavřely další rok bohatý na knihy s koňskou tematikou. V předchozích měsících vyšly mimo jiné publikace Ventura - Příběh olympijského vítěze, Lonžování koně, Příběhy lázeňských dostihů nebo Dostihové sny Václava Luky.
 
 
Foto: Bohumil Křižan



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE