reklama 11D

Areál Čtyřkolák zaujme netradiční halou i malebnou krajinou Posázaví

ikonka

Vesnička Čtyřkoly se nachází v okrese Benešov a táhne se podél břehu Sázavy. Právě zde od roku 2015 funguje jezdecký areál Čtyřkolák, který se těší velkému zájmu dětí a mládeže. Celý projekt mají na starosti dámy Dagmar Hrabalová a Hana Sikorová.
28.04.2021 11:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nedaleko Čerčan v malé obci Čtyřkoly provozují Dagmar Hrabalová a Hana Sikorová jezdecký areál, který na první pohled zaujme netradiční obloukovou halou. Jejich hlavní činností je výcvik jezdců a ustájení koní. Zaměřují se především na jezdecký výcvik dětí, a to již několik let. Dámy začínaly už dříve ve stájích v Pětihostech a v červnu 2015 se přestěhovaliy do nového areálu právě do Čtyřkol.
  
Výcvik dětí je jejich vášní a právě pro ně zde mají k dispozici několik hodných malých poníků, na nichž se začínající jezdci naučí základy ježdění na koni. Pro větší děti jsou zde poníci větší velikosti a malí jezdečtí koně. Pokročilejší jezdci pak mají často již vlastní poníky či koně, s nimiž trénují a jezdí na závody. Současně s jezdectvím se zde děti učí také veškerou péči o koně.  
 
Zázemí areálu nabízí již zmiňovanou jezdeckou halu, venkovní jízdárnu včetně skokového materiálu, krytou i venkovní kruhovku a travnaté výběhy. Malebná krajina Posázaví láka k dlouhým vyjížďkám do okolí.
 
Foto se svolením Hany Sikorové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE