reklama 11B

Zimní Jezdecký pohár 2017 s podporou ČJF

Již za pár dnů odstartuje jezdecká sezona 2017 prvními oficiálními závody pod hlavičkou České jezdecké federace, které budou součástí seriálu Zimní Jezdecký pohár. A právě tento seriál nově ponese i ve svém názvu označení ČJF...
25.01.2017 17:21  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

 
Výkonný výbor České jezdecké federace byl osloven zástupci Jezdeckého klubu Jezdci.cz, jenž je vyhlašovatelem seriálu, se žádostí o jeho podporu ve formě krytí finanční prémie udílené jezdcům a vozatajům umístěným v celkovém pořadí jednotlivých kategorií seriálu na prvních třech místech. Členové Výkonného výboru ČJF při lednovém zasedání zmíněnou podporu odsouhlasili
 
„Pro podporu Zimního poháru 2017 jsme se rozhodli z toho důvodu, že jedním z cílů České jezdecké federace je i snaha o propagaci všech jezdeckých disciplín, které jsou pod ní zařazeny. Tento seriál tedy zcela zapadá do naší strategie, jelikož při finále, které proběhne v Lysé nad Labem, budou mít diváci možnost již tradičně zhlédnout kromě skokových a vozatajských soutěží i ukázky z všestrannosti, pony sportu a drezury“, uvedla Ing. Olga Plachá, prezidentka ČJF. „Akce v Lysé na Labem, která je spolu s výstavou určena pro širokou veřejnost,  bychom za ČJF chtěli využít i k dalším aktivitám, které by měly přispět ke zvýšení povědomí o jezdeckém sportu. Jezdectví chceme představit jako atraktivní sport přístupný všem a získat tak další členy do stále se rozšiřující členské základny,“ doplnila prezidentka ČJF.
 
„Velmi si podpory ze strany České jezdecké federace vážíme a je pro nás opravdu důležitá, neboť jezdecké závody v zimním období nedosahují tak vysokých počtů účastníků, jako během letní sezony. Startovné tak zdaleka nepokryje nezbytné výdaje a bez podpory partnerů by se nemohly uskutečnit. – Zejména pokud chceme účastníkům zajistit kvalitní zázemí a zároveň nabídnout divákům zajímavou podívanou. Ostatně, zvyšování atraktivity jezdeckých závodů v zimním období je jedním z hlavních cílů tohoto seriálu,“ uvedl Josef Malinovský z Jezdeckého klubu Jezdci.cz. 
 
Zimní Jezdecký pohár ČJF v disciplíně spřežení startuje 28. ledna v Hradištku u Sadské a na stejném místě proběhne o týden později úvodní parkurové kolo. Další závody budou následovat v týdenních intervalech, přičemž se pravidelně mezi sebou budou střídat parkury a vozatajství. Skokané se kromě Hradištka podívají do Královic u Slaného a Zduchovic u Kamýku nad Vltavou. Spřežení budou soupeřit o seriálové body ve Slatiňanech na Chrudimsku, v areálu VFU Brno a taktéž ve středočeských Zduchovicích, kde se skokoví jezdci a vozatajové potkají druhý březnový víkend. 
 
Podrobnosti o seriálu najdete na internetových stránkách www.jezdeckypohar.cz, kde se také můžete přihlásit k odběru novinek o všech zmiňovaných závodech.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
Energys Pony – granule pro pony, chovné a hobby koně

Určeno zejména pro koně bez zátěže a poníky. Je vhodné jako doplněk při pastvě. Má snížený obsah bílkovin i sacharidů a vysoké zastoupení minerálů a vitamínů. Při předepsaném dávkování částečně eliminuje vznik laminitidy u dobře krmitelných koní.

reklama