reklama 11C

Jezdecký pohár i festival opět na TV obrazovkách!

Čtvrtý ročník seriálu halových závodů v parkurovém skákání a ve spřežení Zimní Jezdecký pohár budou moci diváci opět sledovat nejen „naživo“ v dějišti jednotlivých mítinků, ale také prostřednictvím televizních obrazovek a internetového vysílání...
10.01.2017 17:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Stejně, jako tomu bylo v předešlých letech, reportáže ze Zimního Jezdeckého poháru se budou pravidelně objevovat v 15minutovém Jezdeckém magazínu, který vyrábí internetová televize EquiTV.cz a dodává jej mj. na sportovní kanál Sport 5.
 
Ten je možné naladit ve všech krajích ČR v pozemním digitálním multiplexu RS8, příp. na satelitu Astra 3B (23,5°E). Program je zařazen i v nabídce kabelových operátorů. Na internetu je Jezdecký magazín dostupný jak přes web EquiTV.cz, tak i přes Facebook a YouTube kanál této internetové televize. 
 
Na internetu ovšem budou připraveny ke zhlédnutí nejen zpravodajské reportáže, ale také nezkrácené video záznamy vrcholných částí závodů. „V rámci vozatajské túry Zimního Jezdeckého poháru nabídneme divákům druhá kola seriálových soutěží kategorií jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží. Z parkurů pak bude možné sledovat nezkráceně jak malou, tak velkou rundu – tzn. dvě hlavní soutěže na úrovni stupňů obtížnosti L a S,“ uvedl jednatel společnosti Equinet s.r.o. Josef Malinovský provozující internetovou televizi EquiTV.cz. 
 
Vrcholem celé zimní série závodů bude Jezdecký festival na výstavišti v Lysé nad Labem. Ten bude navíc během všech pěti závodních dnů od 22. do 26. března 2017 vysílán živě, a to již od 9. hodiny ranní (o víkendu dokonce už od 8.00 hodin) až do skončení sportovního programu v pozdních odpoledních časech. Hodinový sestřih z Jezdeckého festivalu posléze uvidí televizní diváci na programu ČT Sport. Veškeré podrobnosti o vysílání zmiňovaných jezdeckých soutěží najdete na internetových stránkách www.jezdeckypohar.cz, příp. www.jezdeckyfestival.cz nebo www.equitv.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE