reklama 11A

Zástupci federací míří do Lausanne na Sport Forum

FEI Sport Forum pořádané pravidelně Mezinárodní jezdeckou federací se koná letos ve dnech 4. a 5. dubna v městě, kde sídlí Mezinárodní olympijský výbor i mnoho sportovních institucí, a to v Lausanne. Jaký program tento mítink přináší…?
01.04.2016 12:32  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

www.fei.org

FEI Sport Forum každoročně své místo v diáři většiny vysokých představitelů jezdeckých federací. Přináší totiž prostor dozvědět se o připravovaných novinkách, diskutovat o nich, i jejich vznik výrazně ovlivnit, než bude postupováno dále hierarchií FEI. Proto na Sport Forum každoročně míří z celého světa mnoho generálních sekretářů, prezidentů či členů různých výborů, ale i mezinárodních rozhodčích, veterinářů a dalších
 
Letošní dvoudenní program přinese také mnoho zajímavých a důležitých témat. Celý první den, pondělí 4. dubna, je v podstatě věnovaný oficiálům. Tedy přesněji řečeno bude se jednat o vzdělávání oficiálů, jejich kariérním postupu nebo způsobu jmenování rozhodčích.
 
Polovina úterního programu se bude týkat olympijský her v Riu a budoucnosti olympiády, paralympiády a světových jezdeckých her. Odpoledne se budou řešit změny v pravidlech všestrannosti. 
 
Více informací najdete na www.fei.org



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE