reklama 11D

Wert a Weihegold zvítězily ve Světovém poháru

Německá dvojice Isabell Wertsh a Weihegold OLD mají za sebou výbornou sezonu. Svoji formu navíc potvrdily ve finále Světového poháru, které se konalo v Omaze. V sobotní podvečer 1. dubna si německá jezdkyně zajistila jízdou nad 90 % vítězství…
02.04.2017 16:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

„Je to něco speciálního, získat po deseti letech opět takovéto vítězství, a to se zcela odlišným koněm,“ popsala po vítězství Isabell Werth. „Jsem velmi šťastná a vděčná, protože vím, jaké je to být i dole. Takže mě těší, že nyní jsem opět na vrcholu,“ doplnila.

Německá dvojice získala v sobotní Grand Prix Freestyle 90,704 % a suverénně si dojela pro první příčku. Velmi vydařenou jízdu však předvedla i Laura Graves s koněm Verdades, zástupci Spojených států amerických. Za jízdu obdržela 85,307 %.

„Hodně jsem toužila po vítězství, ale skončit druhá za světovou jedničkou mi dodává pocit skoro jako vítězství. Mezi jednotlivci jsem se poprvé dostala mezi nejlepší trojici, takže je to pro mě něco speciálního. Na to nikdy nezapomenu,“ zmínila Laura Graves.

Třetí nejlepší výsledek v sobotu podal Carl Hester s koněm Nip Tuck, a to s celkovým ziskem 83,757 %. „Myslím si, že pro mě dnes udělal maximum. Nemůžu být proto nespokojený,“ zhodnotil své třetí místo Carl Hester.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: www.fei.org




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }