reklama 11B

Weishauptovi se dařilo při sobotním Hong Kongu

ikonka

Sobotní den 10. února přinesl v Hon Kongu při CSI5* jako vrchol dne skokovou soutěž s výškou překážek 150 centimetrů. Nejlepší výkon zde podal německý reprezentant Philipp Weishaupt, který sedlal koně Chacon. Náskok měl pouze 0,1 vteřiny…
10.02.2018 19:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejvyšší soutěž sobotního dne se jela jako Speed Challenge, kde se jezdcům přepočítávaly chyby na trestné vteřiny. To byl případ například třetího umístěného Kevina Stauta s koněm Ayade de Septon et HDC. Jeho výsledný čas byl po dvouvteřinové korekci 66,05 vteřiny. 

O první a druhou příčku bojovali jezdci zhruba mezi sebou zhruba s třívteřinovým odstupem od Kevina Stauta. Nejlepší čas nakonec předvedl Philipp Weishaupt a Chacon. Německá dvojice se dostala do cíle v čase 63,47 vteřin. Pouze o jednu desetinu vteřiny pomalejší jízdu předvedl Francouz Patrice Delaveau. S koněm Vestale de Mazure HDC tak obsadil druhou pozici.

Pěkné čtvrté místo si po bezchybné jízdě zajistil rakouský reprezentant Max Kühner. S koněm PGS Future dokončil soutěž v čase 66,72 vteřiny, což mu stačilo na pěknou čtvrtou příčku.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE