reklama 11C

Watheletova skvělá forma a páteční výhra v Cascais

ikonka

Belgickému reprezentantovi Gregory Watheletemu se na mezinárodních skokových závodech CSI5* při Global Champions opravdu daří. Nejen, že je v týmové soutěži při GCL po prvním kole první, po čtvrteční výhře si připsal prvenství i v pátek 15. června…
16.06.2018 09:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Podruhé při těchto náročných závodech nenašel přemožitele tento belgický reprezentant v nejvyšší soutěži pátečního dne. Na parkuru 150 centimetrů vysokém postoupili bezchybní jezdci ze základního kola do rozeskakování.  To se nakonec týkalo pouze šesti účastníků.

Jediný jezdec však zopakoval bezchybnou jízdu i v rozeskakování, a to právě Gregory Wathelet. Belgičan sedlal koně Qualido a jeho čas tentokrát nebyl až tak rozhodující. Rychlejší byli dva francouzští zástupci Julien Epaillard (Safari D Auge) a Simon Delestre (Filou Carlo Zimequest), jedna chyba však oba Francouze zařadila až za Watheleta, a to na druhou a třetí pozici.

V této soutěži startoval také Gerco Schröder, s koněm Glock´ s Debalia se však rozhodl v průběhu soutěže vzdát.

Česká jezdkyně Anna Kellnerová startovala v předešlé soutěži na parkuru 145 centimetrů vysokém. V sedle Balguera nakonec absolvovala připravenou trasu parkuru s celkem 13 trestnými body.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: David Horváth/CET




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE