reklama 11D

Parkurové hvězdy míří na jih na GC do Cascais

ikonka

Série Global Champions běží naplno. Během třetího červnového víkendu se elitní jezdci a koně přesouvají na jih do portugalského Cascais. Chybět nebude vedoucí jezdkyně bodování Australanka Edwina Tops-Alexander. Kdo jí bude konkurovat?
13.06.2018 12:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Edwina Tops-Alexander drží v žebříčku náskok 29 bodů na druhého Bena Mahera (GBR). Série s ročníkem 2018 se dostává do své poloviny a tlak na nejvyšší pozice bodování se stupňuje. Australanka však prokazuje každým kolem svou formu a je možné, že míří k třetímu titulu v Global Champions Tour v kariéře.
 
Horkým kandidátem je i Brit Scott Brash, který zvítězil už dvakrát, a momentálně je na třetí příčce. Nicméně v akci budou i další jezdecká esa. Osmé zastavení na okruhu si nenechá ujít ani loňská vítězka Grand Prix Danielle Goldstein z Izraele a Bertram Allen (IRL) a Martin Fuchs (SUI), kteří rovněž v tomto překrásném místě okusili v minulosti úspěch.
 
Cascais je pro diváky i sportovce jednou z nejoblíbenějších zastávek na okruhu. Hostí často vrcholné akce v jachtingu, golfu a právě v jezdectví. 
Dalšími skokany, kteří tam letos zamíří jsou Ludger Beerbaum (GER), Nicola Philippaerts (BEL), Gerco Schroder (NED), Lorenzo de Luca (ITA), Michael Whitaker (GBR), Gregory Wathelet (BEL), Simon Delestre (FRA), Marcus Ehning (GER), Alberto Zorzi (ITA), Jane Richard Philips (SUI), Christian Ahlmann (GER), Daniel Deusser (GER), Pedro Veniss (BRA), Eric van der Vleuten (NED) a domácí hvězda Luciana Diniz (POR).
 
Závodit se začíná ve čtvrtek 14. června, vrchol je na programu v sobotu od 21.30.
 

Kompletní informace ke Global Champions najdete ZDE

 
Zdroj: tisková zpráva GC
 
Foto: GCT / Stefano Grasso



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE