reklama 11A

Všestrannostní KMK zažije své finále v Pardubicích

Pardubické dostihové závodiště ožije v prvním zářijovém víkendu velkolepou akcí spojenou s koňmi a jezdectvím. Vedle bohatého programu tradiční výstavy Koně v akci se tam od 2. do 4. září bude konat i finále Kritérií mladých koní ve všestrannosti.
31.08.2016 11:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Chovatelská soutěž Kritérium mladých koní dospěla ke svému finále. To všestrannostní se bude konat během prvního víkendu v září v Pardubicích
 
V kategorii šestiletých splnili kvalifikaci do finále čtyři koně: Floor, kterého jezdí Robert Pokorný, Obora´s Shut It Out s Petrem Myškou, Realita, jíž sedlá Pavel Březina a Ronaldo 4, s nímž závodí Gabriela Slavíková.
 
Celkem patnáct koní se dostalo do finále v kategorii pětiletých včetně Cery 1, která s Miloslavem Příhodou vyhrála první kolo v Pardubicích a v Lošticích byla druhá. Dále bude na startu vítězná dvojice z Těšánek Cona Cia a Pavel Březina a dvakrát se z vítězství radoval Miroslav Trunda na Shutteflyke v Lošticích a Vrchovanech.
 
V nejmladší věkové kategorii prošlo úspěšně kvalifikacemi celkem šestnáct koní, mezi nimi samozřejmě vítězové jednotlivých kol. V Pardubicích byl nejlépe hodnocen Cofi v sedle s Gabrielou Slavíkovou, v Těšánkách vyhrál Gagarin s Jaroslavem Abíkem. Dvakrát zvítězila dvojice Hennessy a Miloslav Příhoda, a to v Lošticích a Vrchovanech
 
Startky a výsledky budeme aktualizovat v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE