reklama 11B

Vozatajská Zlatá podkova se přesouvá do Těšánek

Druhé kolo letošního ročníku Zlaté podkovy spřežení se bude konat ve dnech 21. – 22. května v Těšánkách nedaleko Kroměříže. Vypsané jsou soutěže pro jedničky, páry a pony, a sestavy startujících se hodně liší od prvního kola v Semicích. Více v článku
18.05.2016 14:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V ZP v Těšánkách bude závodit také Ladislav Jirgala, a to v jednospřeží i dvojspřeží. Foto: archiv Šárka a Jiří Bělohlavovi

Pořadatel druhého kola vozatajské Zlaté podkovy vypsal soutěže pro jednospřeží, dvojspřeží a páry pony. Královská disciplína se v Těšánkách nepojede. Na seznamech startujících pro „singly“ jsou mimo jiné Iveta Biolková, Markéta Sedlinská, Jan Minarčík, Václav Coufalík, Ladislav Jirgala či David Haitl.
 
Poslední tři jmenovaní vozatajové budou zapřahat také ve dvojspřeží. Konkurovat jim budou Kateřina Sklenská, Josef Drábek a další. V soutěži pro pony bude zřejmě největší favoritkou stálice této kategorie Monika Pospíšilová. Ta je momentálně druhá v bodování série, lídr Michal Kořínek nahlášen není. Soutěž pojede také Erik Zuvač nebo Tomáš Palán.
 
V moravském kole je odlišná sestava startujících, než závodila při úvodním mítinku v Semicích, a tak se na žebříčcích jistě objeví nová jména. Můžeme se nechat překvapit, jak toto kolo zamíchá pořadím Zlaté podkovy.
 
Startky a výsledky budeme aktualizovat v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE