reklama 11C

V sobotu se při SP Stuttgart skákalo i v kostýmech

Hala v německém Stuttgartu hostí ve dnech 18. – 22. 11. World Cup ve třech disciplínách. Skokový vrchol čeká jezdce v neděli. Sobota přinesla večerní stopadesátku. Odpoledne ukázali i ti nejlepší jezdci světa, že se umí pobavit při kostýmovém skákání
22.11.2015 11:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

"Superman" Felix Hassmann vyhrál kostýmové skákání při SP Stuttgart.

 

 

Právě kostýmovým skákáním parkurová sobota začala. Nastoupilo jedenáct dvojic, mezi nimi Denis Lynch (IRL), Harrie Smolders (NED), Katharina Offel (UKR), Hans- Dieter Dreher (GER) či všestrannostní jezdec číslo jedna Michael Jung (GER). Navzdory tomu, že šlo hlavně o zábavu jezdců a diváků, skákal se poměrně obtížný parkur s překážkami do 140 cm. Nejlépe jej nakonec překonal „Superman“ Felix Hassmann na SL Brazonado. Druhý skončil Michael Jung s koněm Captain Sparrow převlečený jako „Super-Luigi“ a třetí dojel „mušketýr“ Harrie Smolders s Eh Quick Nina.
 
Od 19.00 začínala nejtěžší soutěž dne, parkur s překážkami do 150 cm započítávaný do FEI Longines žebříčku. Jejím vítězem se stal Ir Cameron Hanley s Antellem Z, který vyhrál s nulou s nejlepším časem v rozeskakování. Druhý a třetí bylitaké v rozeskakování bezchybní, Daniel Deusser a Christian Ahlmann.
 
Noční skákání s obtížností do 145 cm vyhrál Brazilec Pedro Veniss na Anaya Ste Hermellem, druhá příčka patřila Johnu Whitakerovi s Argentem a třetí dojel Daniel Deusser s Hidalge V.
 
Výsledky najdete pod tímto ODKAZEM 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE