reklama 11B

Reed Kessler nedostižná při čtvrtečním Stuttgartu

O závěr druhého závodního dne na Stuttgart German Masters se ve čtvrtek 19. listopadu postarala skoková soutěž s přepočtem chyb na trestné vteřiny. Celému startovnímu poli o více jak dvě vteřiny ujela Reed Kessler s Cylanou reprezentující USA…
20.11.2015 01:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

ROZSÁHLÁ FOTOGALERIE SE PŘIPRAVUJE

Výbornou jízdu předvedla Reed Kessler sedlající třináctiletou klisnu Cylana a dojela si pro vítězství na parkuru 150 centimetrů vysokém, který se konalrámci CSI5*-W. Reprezentantka Spojených států si velmi dobře poradila se všemi nástrahami parkuru a plynulou jízdou s co nejkratšími nájezdy získalacíli zhruba dvouvteřinový náskok na do doby vedoucího Felixe Hassmanna s Horse Gym´s Balzaci.

Třetí nejlepší čas získala švédská dvojice Malin Baryard-Johnsson a H & M Tornesch. Rychlejší než vítězná dvojice byli dva Francouzi - Kevin StautAyade de Septon Et HDC a Penelope Leprevost a Nice Stephanie. V obou případech však jezdci jednou shodili a 4 trestné vteřiny je odsunuly na šesté, respektive osmé místo.

Přestožepočátku bylo vidět několik opatrnějších jízd a zdálo se, že jezdci své koně spíše chystají na další dny, postupem času se začalo více zrychlovat a riskovat. Stavitel parkuru přichystal jezdcům několik míst, kde se dalo i hodně získat, ale jednalo se o náročné a velmi krátké nájezdy. Největší problém dělala závěrečná pasáž na dlouhé stěně, konkrétně žlutý oxer. Celá pasáž byla složená ze čtyř skoků, a to oxeru, žlutého dvojskoku oxer-kolmý skok na jeden cvalový, a závěrečného kolmého skok. Do dvojskoku se dalo vjetlepším tempu, ubrat cvalový skok a získat cenné setiny, hodně koní však po skočení prvního oxerukrátkého nájezdu nezvládlo docválat ideálněúvodnímu skokudvojskoku a tento žlutý oxer se stal nejzáludnějším místem celého parkuru.

Kompletní výsledky naleznete ZDE. Fotogalerie se připravuje




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE